Szabályzat

Ezen a hirdetési oldalon kizárólag az AAPKK tagjai adhatják fel hirdetéseiket, akiknek az Egyesület ezt a szolgáltatást ingyenesen biztosítja.

Hirdetni lehet a következő kategóriákban:
-Eladó kiskutyák
-Regisztrált fedezőkanok
-Kennel bemutatók kategóriákban.

Egyesületünk a nyilvános oldalakon garantálja, hogy minden hirdetés csak hiteles adatokat tartalmaz, ezért a hirdetésekbe beírt kiállítási, egészségügyi és munka eredményekhez szükséges az igazolások feltöltése. Ezek az igazolások nem nyilvánosak, csak az admin látja ellenőrzés céljából. Ha a feltöltött igazolások megfelelőek az admin engedélyezi a hirdetés megjelenését. Minden olyan esetben, amikor a beirt adatok vagy eredmények hiányosak vagy kétségesek, az admin megtagadhatja a hirdetés megjelentetését és erről értesíti a hirdetőt.

A feladott hirdetések, amennyiben megfelelnek a szabályzatnak, legkésőbb 3 napon belül megjelennek a nyilvános oldalakon.

Hirdetés feladásának feltételei:

-Érvényes AAPKK tagság
-Eladó kiskutyák: csak olyan alom hirdethető, mely FCI származási lappal kerül értékesítésre és mindkét szülő rendelkezik tenyészszemle eredménnyel.
„Reg.B” Regisztrációs lapra jogosult alom nem hirdethető, mivel az ilyen almoknál a szülők nem felelnek meg a tenyésztési szabályzat előírásainak
„Reg.A” Regisztrációs lapra jogosult alom hirdethető, de a hirdetésben fel kell tüntetni ezt a tényt és az okát is (pld. a szülők nem FCI tagországból származnak)
-Regisztrált fedezőkanok: csak olyan kanok hirdethetők, akik legalább „tenyészthető” minősítést értek el a tenyészszemlén.
-Kennel bemutatók: FCI által levédett kennelnévvel rendelkezik a tenyésztő

A hirdetés érvényessége:


A „Eladó kiskutyák” kategóriában a hirdetések 8 hétig érvényesek, ezután automatikusan törlődnek. A lejárat előtt a hirdető frissítheti a hirdetését és az újabb 8 hétig lesz látható.
A „Regisztrált fedezőkanok” és a „Kennel bemutatók” kategóriában a hirdetésnek nincs határideje, azt csak a hirdető törölheti vagy az éves felülvizsgálat során az admin törli mindazok hirdetését, akik már nem rendelkeznek érvényes AAPKK tagsági kártyával.

A hirdető a hirdetéseit bármikor módosíthatja, frissítheti.

A hirdetésfeladás menete:

 1.  Amennyiben még nem rendelkezik regisztrált felhasználónévvel a hirdetési oldalon, úgy töltse ki regisztráció igénylő lapunkat. Adminisztrátorunk ellenőrzi az igényt és ha mindent rendben talál, létrehozza Önnek a felhasználót, melyről e-mailben fogja értesíteni Önt. A levélben kapott felhasználóval jelentkezzen be oldalunkra, majd változtassa meg a levélben kapott jelszót egy saját jelszóra, amit csak Ön ismer.
 2. Készítse elő és szkennelje be az összes igazolást, mert ezekre szüksége lesz (ha nem rendelkezik az igazolásokkal, akkor a hirdetésben az fog megjelenni):
  Eladó kiskutyák esetén: kiskutyák egészségügyi szűrései, apa és anya tenyészszemle eredménye, apa és anya kiállítási eredményei, egészségügyi szűrései, munkaeredményei, valamint a kiskutyák törzskönyve
  Regisztrált fedezőkanok esetén: tenyészszemle eredmény, egészségügyi szűrések, kiállítási eredmények, munkaeredmények, törzskönyv
  Amennyiben nem kívánja feltölteni a beszkennelt törzskönyvet, vagy még nem készült el a kiskutyák törzskönyve, kitöltheti az előre elkészített sablonunkat, melyet innen tölthet le.
 3.  Kattintson az Új hirdetés feladása menüpontra, válasszon kategóriát, töltse ki a szükséges mezőket, majd küldje be a hirdetést.
 4.  A jobb oldalon található gombok segítségével töltse fel a szükséges igazolásokat.
 5.  Adminisztrátorunk értesítést kap az új hirdetésről és ellenőrizni fogja annak helyességét, valamint a beküldött igazolásokat, és ha mindent rendben talál, hirdetését közzéteszi oldalunkon. Erről Ön is e-mail értesítést fog kapni.

Ezután Önnek nincs több teendője! Köszönjük, hogy elhelyezte hirdetését oldalunkon!.

Amennyiben problémája adódna a hirdetés feladásával vegye fel a kapcsolatot adminisztrátorunkkal, aki segít Önnek.

Sikeres hirdetést kívánunk!