Kedves Látogató!

Az Angol és Ausztrál Pásztorkutya Klub Egyesület a weboldala mellékleteként egy olyan hirdetési oldalt indított el, melyen minden feltüntetett adat ellenőrzött, hiteles! Ezen a hirdetési portálon csak az AAPKK tagjainak hirdetései láthatók, akik az FCI regisztrációba bejegyzett tenyésztők és akik csak és kizárólag FCI törzskönyvvel rendelkező kiskutyákat vagy fedezőkanokat hirdetnek.  Csak olyan hirdetést jelentetünk meg, ahol a szülők vagy a fedezőkanok minimum  tenyészszemlével rendelkeznek, de a kutyák többségénél ezen kívül megtalálhatók a kiállítási eredményeik, az egészségügyi szűrési eredményeik és a munka teljesítmény eredményeik is.

Reméljük, hogy oldalunk segítséget nyújt minden leendő kiskutya vásárlónak, akinek fontos a minőség és az, hogy megbízható tenyésztőtől, tenyészszemlézett, szűrésekkel rendelkező szülőktől vásárolják meg a család leendő kedvencét, vagy a kennel leendő tenyészkutyáját. Azoknak is szeretnénk egy megbízható fényképes adatbázissal segíteni, akik szukájukhoz keresnek fedezőkanokat.
Felhívjuk a figyelmet a kennelek bemutatkozó oldalaira, ahol bővebb információt kaphatnak a tenyésztőkről és a kennelek  kutyáiról vagy továbbléphetnek a tenyészetek saját weboldalaira is.

Az AAPKK Egyesülethez tartozó kutyafajták
- Collie (skót juhászkutya) hosszúszőrű
- Collie (skót juhászkutya) rövidszőrű
- Border collie
- Bearded collie
- Shetland sheepdog (sheltie)
- Welsh corgi pembroke
- Welsh corgi cardigan
- Ausztrál juhászkutya (Australian shepherd)
- Ausztrál cattle dog (ausztrál pásztorkutya)
- Ausztrál kelpie


Hirdetésinkben:
- Kennel bemutatók: minden tenyésztő FCI által levédett kennel névvel    rendelkező, bejegyzett tenyésztő
- Eladó kiskutyák: minden szülő rendelkezik tenyészszemle eredménnyel és minden kiskutyának van FCI származási lapja
- Regisztrált fedezőkanok: minden kan rendelkezik tenyész engedéllyel
- A feltüntetett eredményeket Egyesületünk minden esetben ellenőrzi és csak a hiteles eredmények megjelenését engedélyezi.

Amennyiben Ön hirdetést szeretne feladni, kérjük olvassa el a hirdetésfeladás szabályait, ahol megtalálja a hirdetésfeladással kapcsolatos információkat.

Kellemes nézelődést kívánunk!

AAPKK